0% Cocktails

Cocktailurile non-alcoolice, cunoscute sub numele de „mocktailuri”, sunt o nouă tendință pe scena alimentației sănătoase. Petreceri sobre și baruri fără alcool apar peste tot în cele mai mari orașe din lume. Opinia oamenilor asupra cocktail-urilor non-alcoolice a început să se schimbe și acum sunt privite în aceeași lumină ca și omologii lor alcoolici. Nu mai este vorba de a servi doar un suc de fructe fără alcool, mocktailurile sunt acum elaborate cu atenție și pregătite cu grijă.
Cocktailurile nealcoolice erau văzute anterior ca o soluție „mai bună decât nimic” la o problemă, dar sunt acum departe de imaginea tradițională a cocktailurilor „virgine”.
Oamenii care nu consumă alcool renunță de obicei la o băutură răcoritoare, deși mocktail-ul revoluționează acum modul de gândire și le oferă șansa să se bucure în cele din urmă de o seară printre prieteni fără să se simtă în afara distracției.
Noul cuvânt de ordine este „creativitate” atunci când vine vorba de cocktail-uri nealcoolice și există oportunități nesfârșite de a da o nouă rotire rețetelor clasice de cocktail-uri.
Suntem încântați să vă împărtășim selecția noastră de cocktailuri non-alcoolice făcute folosind Pierre Zéro Sparkling Chardonnay și Pierre Zéro Merlot.

0% Mimosa

  • Pierre Zéro Sparkling Chardonnay.
  • Suc de portocale
Umpleți o jumătate de pahar de cocktail cu suc de portocale și completați restul paharului cu spumant Chardonnay Pierre Zéro.

0% Bellini

  • Pierre Zéro Sparkling Chardonnay
  • Nectar de piersici
  • Grenadine

Umpleți un pahar de șampanie la jumătate cu nectar de piersici și completați cu Pierre Zéro Sparkling Chardonnay. Adăugați o linguriță de Grenadine.

 

0% Vin fiert

  • 1 litru de roșu Pierre Zéro
  •  anason stelat
  • 1 cuișor
  • 1 vârf de ghimbir pudră
  • 1 vârf de scorțișoară pudră
  • 1 vârf de nucșoară
  • coaja de jumătate de lămâie

Puneți toate ingredientele într-o cratiță și aduceți la fierbere înainte de a lăsa să fiarbă ușor timp de 10 până la 15 minute. Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă la infuzat timp de o jumătate de zi. Se filtrează, se aduce amestecul la fierbere și se servește foarte fierbinte.