Termeni și condiții

Vă mulțumim că vizitați acest site. Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea condițiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Termeni și condiții”), precum şi de respectarea legislației în vigoare.

 1. Termeni generali

    1.1 Cine suntem?

Website-ul www.pierre-zero.ro ("website-ul nostru" sau "acest website") este deținut și operat de către. MINDFUL DRINKING S.R.L. cu sediul social in: Brașov, str. Nicolae Titulescu, nr. 2 Corp G1,  înmatriculată la Registrul Comerţului sub J08/2523/2020 , Cod identificare fiscala: 43375322, tel. 0727 568 060 ("Pierre Zerro" sau "noi").

Dacă doriți informații suplimentare sau să ne trimiteţi feedbackul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactati prin e-mail la info@pierre-zero.ro sau folosind adresa poștală de mai sus.

1.2 Scopul acestor Termeni și condiții

Pentru a înțelege condițiile de utilizare a website-ului nostru, modul în care vă puteți înregistra și crea un cont de utilizator (în calitate de consumator sau în numele entității juridice pe care o reprezentați), cât și pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a comanda produse, vă rugăm să citiți detaliile de mai jos.

Folosirea website-ului și crearea unui cont de utilizator necesită acceptarea de către dumneavoastră a acestor T&C și a Politicii de Confidenţialitate (inclusiv acordul pentru folosirea cookie-urilor). Împreună, aceste documente reprezintă contractul dintre dumneavoastră și Mindful Drinking SRL, ce conține drepturile și obligațiile reciproce ale părților.

Prin folosirea în orice fel a acestui website, declaraţi că aveţi 18 ani împliniți şi că acceptați în mod expres acești ”Termeni și condiții” de utilizare a website-ului. În caz contrar, vă rugăm să nu folosiţi website-ul.

 1. Definitii

2.1. Urmatorii termeni vor avea in cuprinsul prezentului contract sensurile mentionate mai jos:

 1. SITE / DOMENIU-toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 2. CONTINUT -  continutul site-ului, precum si al oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre PIERRE ZERO prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, precum si orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al firmei noastre UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de PIERRE ZERO intr-o anumita perioada;
 3. SERVICIU - serviciul de comert electronic desfasurat exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace electronice, dar si prin alte mijloace de comunicare la distanta (de ex. telefonic).
 4. UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau in baza unui acord de utilizare intre PIERRE ZERO si aceasta;
 5. CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
 6. CLIENT - Persoana fizica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre PIERRE ZERO si acesta, care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de PIERRE ZERO si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI;
 7. CONSUMATOR - orice persoana fizica sau grup de persoane constituite in asociatii, care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale
 8. DOCUMENT – prezentul document intitulat Termeni si Conditii de vanzare-cumparare;
 9. BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre PIERRE ZERO intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea PIERRE ZERO cu referire la informatiile continute de acesta;
 10. TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre PIERRE ZERO catre Client indiferent de modalitatea de livrare;
 11. CONTRACT LA DISTANTA - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre PIERRE ZERO si un client,persoana fizica , in cadrul sistemului de vanzare organizat de PIERRE ZERO, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
 1. Obiectul contractului

3.1.  Obiectul contractului priveste comercializarea produselor PIERRE ZERO și a partenerilor acesteia, conform ofertei sale comerciale intre persoanele fizice si firma MINDFUL DRINKING SRL.

3.2. Prezentele clauze comerciale sunt aplicabile tuturor operatiunilor de vanzare / cumparare de bunuri incheiate la distanta si realizate prin intermediul modalitatilor mentionate in cuprinsul acestui Document intre persoane fizice si firma noastra.

3.3. Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare a site-ului / continutului / serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu a incheiat cu PIERRE ZERO un alt contract distinct, care se va aplica cu prioritate.

3.4. La momentul inregistrarii, fiecare Utilizator are obligatia de a citi prezentele clauze. Numai persoanele care isi dau acordul in mod expres pot dobandi calitatea de Utilizatori si/sau Clienti ai PIERRE ZERO.

 1.   Conditii generale de folosire a site-ului/serviciului

4.1. Accesul la SERVICIU se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.pierre-zero.ro

4.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele clauze, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

4.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta activitate. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului, PIERRE ZERO sau oricarui tert cu care PIERRE ZERO are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

4.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

4.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de PIERRE ZERO prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea PIERRE ZERO de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea PIERRE ZERO.

4.4.2. PIERRE ZERO va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
4.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

4.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 4.4 si/sau 4.5, acesta poate sa contacteze PIERRE ZERO, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la PIERRE ZERO destinate acestui scop.

4.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de PIERRE ZERO.

4.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de PIERRE ZERO si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, PIERRE ZERO va anula comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

4.9. PIERRE ZERO isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.

4.10. PIERRE ZERO nu este raspunzatoare fata de utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului.

4.11. PIERRE ZERO poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a Site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroactiv.

4.12. PIERRE ZERO isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice parte a continutului site-ului fara notificare prealabila a utilizatorilor.

4.13. PIERRE ZERO isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. 

 1. Continutul

5.1. Continutul informativ/imagistic prezentat pe site-ul PIERRE ZERO este proprietatea intelectuala a PIERRE ZERO.

5.2. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de PIERRE ZERO, folosirea continutului sau a oricarei parti din acesta in afara site-ului PIERRE ZERO, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al PIERRE ZERO asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al PIERRE ZERO.

5.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului Document, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre PIERRE ZERO si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea PIERRE ZERO cu referire la acel continut.

5.4. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu alte prevederi ale documentului.

5.5. In cazul in care PIERRE ZERO confera Clientului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor parti din continut definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista, si nu reprezinta un angajament contractual din partea PIERRE ZERO pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea PIERRE ZERO si/sau al unui angajat al PIERRE ZERO care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa. 

 1. Date de contact

6.1. PIERRE ZERO publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.

6.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite PIERRE ZERO sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice dar comunicarea ce tine de comenzi se face doar pe fax si mail

6.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea PIERRE ZERO de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

6.4. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate PIERRE ZERO se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si PIERRE ZERO, Utilizatorul/Clientul consimtind astfel sa primeasca notificarile din partea PIERRE ZERO in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. 

 1. Politica de vânzare online

7.1. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.

7.2. Accesul la serviciu este permis oricarui Utilizator.

7.3. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la contul sau.

7.4. Fiecare Utilizator va sesiza PIERRE ZERO  in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii sale. PIERRE ZERO nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre Utilizatori. In cazul in care se constata utilizarea contului unui Utilizator de catre alte persoane, PIERRE ZERO isi rezerva dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul respectiv si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Bazei de date.

7.5. PIERRE ZERO isi rezerva dreptul de a limita accesul Utilizatorului / Clientului la serviciu, in functie de comportamentul acestuia fata de PIERRE ZERO, precum si in situatii in care Utilizatorul foloseste pe site sau in comunicarile cu PIERRE ZERO un limbaj neadecvat ori produce un prejudiciu material sau de imagine PIERRE ZERO sau partenerilor sai.

7.6. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti. In situatia in care se descopera un asemenea fapt, PIERRE ZERO isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu. De asemenea, in aceasta situatie clientul/clientii care folosesc impreuna un singur cont nu vor mai putea beneficia de ofertele speciale ale PIERRE ZERO.

7.7. In cazul in care un client a emis o comanda pe care nu a ridicat-o sau a anulat-o, PIERRE ZERO isi rezerva dreptul de a bloca contul acelui client, cu o notificare prealabila.

 1.   Produsele comercializate

8.1. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.pierre-zero.ro sunt produse noi, in ambalajul PIERRE ZERO sau al partenerilor si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. 

8.2. Preturile produselor prezentate includ TVA deoarece SC MINDFUL DRINKING SRL este persoană plătitoare de TVA si includ cheltuielile de livrare doar in cazul adreselor pe intreg teritoriul Romaniei si doar in situatia in care suma unei singure comenzi/colet este de minim 250 RON.

8.3. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel regasit pe site in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

8.4. PIERRE ZERO nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia PIERRE ZERO de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

8.5. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele trebuie sa coincida cu cele din imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, finisaj,etc.). 

 1. Valabilitatea preturilor si a ofertelor speciale/promotionale

9.1. PIERRE ZERO isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului. In cazul in care comanda a fost deja emisa, pretul de achizitie al produselor sau serviciilor nu se poate modifica decat cu acordul ambelor parti.

9.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

9.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

9.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

9.6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

9.7. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare.

 1. Comanda online

10.1. Clientul poate efectua comenzi pentru produse comercializate la un moment dat exclusiv pe site.

10.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

10.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca PIERRE ZERO poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de PIERRE ZERO, in functie de scop/situatie:

10.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client, in termen de 3 zile lucratoare;

10.3.2. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor, in scris;

10.3.3. Informarea Clientului cu privire la stadiul livrarii produselor, la conditiile de plata, precum si cu privire la orice probleme care se pot ivi pe parcursul derularii raporturilor contractuale derulate in baza respectivei comenzi.

10.4. PIERRE ZERO poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

10.4.1. Datele furnizate de catre Client, pe site sau in cuprinsul comenzii, sunt incomplete sau incorecte;

10.4.2. Activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura PIERRE ZERO si/sau partenerilor acestuia.

10.5. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care PIERRE ZERO informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

10.6. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

10.7. Programul de preluare al comenzilor este de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00, livrarea urmand a se efectua de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00 prin curier.

10.8 In cazul in care aveti o problema legata de comanda si nu poate fi rezolvata pe mail sau doriti mai multe amanunte sau clarificari legate de diferite situatii puteti trimite mail la info@pierre-zero.ro sau sunand la numarul de telefon: 0754 373 713, de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00.   

 1.   Plata produselor

11.0 Plata se poate face online cu cardul bancar sau ramburs (numerar) la livrarea coletului de catre curier.
11.1. Plata produselor comandate de pe site-ul www.pierre-zero.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. 

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar, nu se va efectua livrarea.

 1.   Livrarea

12.1. Livrarea produselor se va face in maxim 5 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, prin intermediul unui terte societati de curierat, oriunde pe teritoriul Romaniei, fiind acceptate doar adresele pentru care livrarea nu necesita costuri suplimentare. In perioada campaniilor promotionale, termenul de livrare este de maxim 7 zile lucratoare.

12.2. PIERRE ZERO isi rezerva dreptul sa solicite Clientilor confirmarea comenzii emise inainte de onorarea acesteia prin contactarea clientilor in cazul clientilor aflati la prima comanda efectuata catre PIERRE ZERO.

12.3. Costurile de livrare prin curier a comenzii sunt suportate de catre PIERRE ZERO doar in situatia in care suma unei singure comenzi este de minim 250 RON. PIERRE ZERO isi rezerva dreptul de a livra comenzile in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii acesteia, in functie de stocul disponibil la acel moment.

12.4. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce reuseste sa contacteze clientul. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare clientul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu PIERRE ZERO, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produsului se va confirma impreuna cu consilierul clienti PIERRE ZERO, numai in scris prin e-mail.

12.5. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare perfecta si o reprezinta semnatura pe documentele legale. Factura constituie dovada incheierii contractului de vanzare-cumparare, conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conforme cu comanda si cu nevoile acestuia.

12.6 In ceea ce priveste comenzile primite dupa ora 15:00, acestea vor fi procesate si expediate in ziua urmatoare. Comenzile primite sambata, după ora 12:00, vor fi procesate in urmatoarea saptamana, luni.

12.7. PIERRE ZERO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de PIERRE ZERO care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. 

 1.  Garantii si raspundere

13.1. Conformitatea produselor și garanții

Dacă sunteți consumator: când la livrare un produs nu corespunde comenzii dumeavoastră (acceptată și confirmată de noi potrivit acestor termeni si conditii), ne puteți cere ca - la alegerea noastră – (a) să îl reparăm sau (b) să îl înlocuim fără vreo plată din partea dumeavoastră, în 15 zile calendaristice de când ne-ați informat (dacă repararea sau înlocuirea se aplică acelui tip de produs și e posibilă) sau (c) să vă restituim preţul plătit (cu condiţia să ne returnaţi produsul pe cheltuiala noastră - când vă solicităm acest lucru).

În general, produsele sunt însoţite de o garanţie legală ce se calculeaza de la data la care vi le livrăm și de garanția producătorului (acolo unde este cazul). Fac excepție produsele a căror durată medie de utilizare este diferita, caz în care termenul de garanție se reduce la această durată.

Garanția oferită nu vă afectează celelalte drepturi stabilite de legislația aplicabilă.

Dacă nu sunteți consumator: trebuie să verificaţi toate produsele imediat ce le-aţi primit şi, în 5 zile lucrătoare de la livrare, să ne informați în scris privind orice neconformitate a produselor. Dacă nu primim o asemenea informare din partea dumeavoastră în termenul indicat, produsele vor fi considerate acceptate de dumeavoastră și nu veți mai putea invoca neconformități ale acestora (cum ar fi vicii aparente, vicii ascunse sau alte deficiențe, etc.).

Pentru orice întrebări legate de garanţie, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail info@pierre-zero.ro sau prin intemediul paginii de contact a website-ului PIERRE ZERO.

 13.2. Răspunderea PIERRE ZERO față de dumeavoastră (consumator sau nu), în legătură cu acești Termeni si conditii și cu Politica de Confidenţialitate nu va depăși suma pe care ați plătit-o pentru produsele comandate, în măsura permisă de lege.

Răspunderea noastră nu poate fi angajată dacă:

 • Folosiţi respectivul produs în continuare după ce ne-aţi informat asupra neconformității sale;
 • Nu aţi plătit întregul preţ pentru produs, în termenul de plată;
 • Aţi modificat produsul fără acordul nostru prealabil și în scris.

Ne veţi despăgubi pentru orice prejudiciu rezultat în urma încălcării de către dumeavoastră a acestor Termeni si conditii.

Suplimentar, dacă nu sunteți consumator: nu vom răspunde față de dumeavoastră pentru:

 • Pierderi economice (de exemplu, pierderi de venit, profit, afaceri) sau afectarea reputației;
 • Prejudicii imprevizibile sau indirecte;
 • În alte cazuri prevăzute de lege.

Orice referire la noi (PIERRE ZERO) - făcută în această secțiune - include și angajaţii şi reprezentanții noştri

13.3. Termenul legal pentru solutionarea reclamatiei in baza garantiei este de 14 zile de la primirea produsului defect.

13.4. Procedura reclamatiilor legate de coletul (produsul) primit de dvs, in sensul problemelor cauzate de serviciul de curierat, de transport inclusiv de lipsa de conformitate a produsului este urmatoarea, in caz contrar nefiind luate in seama:

13.4.1. reclamatiile se transmit in prealabil pe email, in maxim 48 ore de la data primirii produsului de catre client (dupa acest termen reclamatia nu mai este valabila)

13.4.2. produsul se trimite la sediul PIERRE ZERO prin curier, in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si chitanta de la curier, plus reclamatie scrisa in care sa fie precizate: nume, prenume client, telefon contact, motivul reclamatiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamatie, pretentiile clientului.

13.5. PIERRE ZERO va raspunde reclamatiei in termen de max. 5 zile de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiilor si garantiilor, PIERRE ZERO poate sa decida:

13.5.1  respingerea reclamatiei;

13.5.2. remedierea marfii reclamate pe cheltuiala sa;

13.5.3. acordarea unui rabat;

13.5.4. inlocuirea marfii sau returnarea acesteia.

13.6.  Nicio reclamatie nu va fi luata in considerare daca produsul a fost modificat, prelucrat sau s-a intervenit in orice fel asupra lui. Prezenta enumerare nu este limitativa.

13.7. Clientul nu este indreptatit sa solicite daune interese cu privire la calitatea sau cantitatea marfurilor achizitionate de la PIERRE ZERO daca nu a respectat procedura de reclamatie sus-mentionata.

 1.  Returul produselor si returnarea contravalorii produselor

14.1. Daca sunteti nemultumit(a) de produsul primit, PIERRE ZERO va permite sa il returnati in termen de 14 zile de la data primirii produsului, cu respectarea conditiilor de retur.

14.2.In cazul returnarii produsului, clientul poate alege returnarea banilor (doar pentru achizitiile online) sau comandarea altui produs, cu achitarea sau restituirea diferentei in cazul in care pretul produselor difera. Returul se poate face doar prin curier.

Legislatia romaneasca in domeniu prevede: ,,Consumatorul, persoana fizica, are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e, O.U.G 34/2014)). ,,Clienti" sau ,,consumatori" sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu fie folosit, sa contina toate accesoriile aferente produsului, sa fie in ambalajul original, însoțit de factura si chitanta de la curier (in original sau copie).

In cazul in care nu sunt respectate conditiile de retur, nu vom accepta inlocuirea/schimbarea produsului cu un alt produs si nici restituirea banilor.

14.2. Orice retur trebuie sa fie precedat de o notificare a intentiei de retur. Aceasta notificare se face pe adresa de mail specificata mai jos, asa cum este specificat si in Termeni si conditii. Returul se poate face doar prin curier.

14.3. Returul trebuie sa fie insotit de urmatoarele documente: factura (original sau copie);chitanta de la curier (original sau copie);cerere scrisa in care sa fie specificate urmatoarele aspecte :

 1. numele, prenumele solicitantului(ei)
 2. telefon contact
 3. motivul returului (schimbarea produsului sau returnarea banilor). In cazul schimbarii/inlocuirii produsului, specificati produsul dorit in locul celui returnat
 4. adresa la care se va face returnarea produsului/produselor in cazul schimbului/inlocuirii produsului
 5. contul bancar pentru restituirea contravalorii produsului/produselor in cazul returnarii banilor; restutuirea banilor se face in termen de 14 zile de la data aprobarii returului

14.4. Schimbarea produsului cu un alt produs

Daca doriti schimbarea marimii/culorii produsului comandat, sau inlocuirea produsului cu un alt produs, trimiteti produsul/produsele pe care doriti sa le schimbati prin curier, la adresa de returnare de mai jos, impreuna cu documentele specificate mai sus, dupa ce in prealabil ati notificat acest lucru pe mail. Returnarea produsului solicitat la schimb, se face prin curier la adresa specificata in cererea scrisa.

Costurile de transport aferente trimiterii returului(schimbului) de catre dvs la noi, cat si trimiterii produsului trimis de noi ca schimb catre dvs este suportat de catre dvs.

In cazul in care nu respectati conditiile de retur, precizate si in Termeni si Conditii, nu vom accepta returul dumneavoastra.

Adresa de returnare a produselor este: str Lungă nr.215, Brașov, România.

Pentru notificari ale intentiei de retur si orice alte intrebari, contactati-ne la adresa de email:info@pierre-zero.ro

 1.  Buletin informativ / Newsletter

15.1. Abonare si dezabonarea la buletinul informativ / newsletter-ul site-ului www.pierre-zero.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.

15.2. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si respecta reglementarile privind Comertul Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, astfel cum sunt acestea stabilite de legislatia romana si internationala.

15.3. Primirea buletinului informativ / newsletter presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord. Utilizatorul poate de asemenea sa isi manifeste acordul privind primirea buletinului informativ la momentul deschiderii unui cont de Utilizator.

15.4. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot fi folosite de catre PIERRE ZERO in limitele Politicii de confidentialitate.

15.5. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment astfel:

15.5.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit;

15.5.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului;

15.5.3. Prin contactarea PIERRE ZERO, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

15.6. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

15.7. PIERRE ZERO isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea PIERRE ZERO sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

15.8. PIERRE ZERO nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului niciun alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al PIERRE ZERO, la momentul expedierii buletinului.

15.9. Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. PIERRE ZERO detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si cele aplicabile informatiilor publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

15.10. Abonatii newsletter-ului PIERRE ZERO pot retrimite aceste comunicari comerciale altor persoane numai pe propria raspundere si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului PIERRE ZERO mesajele comerciale se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, PIERRE ZERO nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

15.11. PIERRE ZERO isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document. 

 1. Limitare de responsabilitate

16.1. Persoanele care utilizeaza site-ul accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. PIERRE ZERO se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea site-ului.

16.2. PIERRE ZERO nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc.) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

16.3. PIERRE ZERO nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca informatiile continute de site vor implini toate cerintele Utilizatorilor, ca serviciile informatice pe care se bazeaza functionarea site-ului vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele Utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.

16.4. PIERRE ZERO nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris PIERRE ZERO.

16.5. PIERRE ZERO nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

16.6. PIERRE ZERO este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al PIERRE ZERO atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

16.7. Exceptand obligatia legala de garantie, PIERRE ZERO nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

16.7.1. serviciul/produsul va fi potrivit cerintelor clientului;

16.7.2. serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

16.7.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.

16.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

16.9. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

16.10. PIERRE ZERO depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea PIERRE ZERO nu isi asuma nici o obligatie si nu garanteaza in nici un fel ca acest site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale.

16.11. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora. PIERRE ZERO isi rezerva dreptul de a nu face publice acele postari care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, clientilor, partenerilor sai sau tertilor.

16.12. PIERRE ZERO nu garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui site. In consecinta, pentru protectia sa, orice Utilizator al acestui site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza site-ul.

16.13. PIERRE ZERO nu isi asuma angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe Site cu o anumita frecventa/periodicitate. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor putea fi incorporate in urmatoarele modificari ale Site-ului, care vor fi realizate in functie de posibilitatile PIERRE ZERO.

16.14. PIERRE ZERO nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca PIERRE ZERO a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 1. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor publicate pe Site;
 2. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

iii. declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului si/sau Continutului;

 1. orice alta problema legata de continutul Site-ului.