Mixarea unor cocktailuri non-alcoolice pe baza de vin fără alcool reprezintă o inovație și necesită o viziune deschisă și creativă cu privire la produsul final. Valentin Luca prin experiența și talentul său a reușit să evidențieze valoarea produselor Pierre Zero și a creat 5 rețete inedite de cocktailuri non-alcoolice, prin care se reflectă complexitatea, versatilitatea și eleganța brandului Pierre Zero.
Rețetele au fost concepute cu scopul de a le permite barmanilor să creeze cu ușurință cocktailuri non-alcoolice unice cu Pierre Zero, care în același timp să le ofere clienților aceeași experiență placută în incinta locației, indiferent dacă beau sau nu alcool.
Din această colaborare s-a construit un proiect inedit care integrează noțiunea de #daretobedifferent, într-o lume a băuturilor fără alcool, dar cu un vibe modern și elegant.
3 x Campion World Flair Bartender
5 x Campion national la Flair
"Rămâi original într-o lume de followers și trenduri” este deviza lui Valentin, care este un barman român foarte talentat, multiplu campion național și mondial la competițiile de Flair. A câștigat Campionatul Mondial de Flair pentru a treia oară în decembrie 2018. Este cunoscut pentru că își împărtășește pasiunea pentru cocktailuri și abilitățile de flipping prin TikTok pentru cei peste 480 000 de fani ai săi.
Peste 100 de competiții de flair, peste 1000 de show-uri de bar în jurul lumii
Valentin este partener la Exquisite Bar Solutions, cea mai cunoscută organizatie de barmani profesionisti din Romania. El și echipa sa oferă consultanță și traininguri pentru barmani, de la Top Mixologists, Flair Performance Bartenders sau Professional Barista. Experiența și talentul său fabulos au condus la un proiect unic de cocktailuri non-alcoolice cu Pierre Zero!
O selecție de 5 coktailuri pe bază de vin fără alcool
Profilul clientului care alege să nu bea alcool din diferite motive este foarte complex. Indiferent dacă un client se află în rolul șoferului desemnat, a sportivul care trebuie să mențină anumite rezultate, a viitoarei mame, a participantului din cadrul întâlnirilor de business, a pacientului cu tratament medical sau regim alimentar, acesta are dreptul de a se bucura de o băutură de calitate destinată adulților.
Când o locație oferă o alternativă non-alcoolică sănătoasă și interesantă din punct de vedere conceptual și gustativ, gestul este apreciat ca un semn de respect și ospitalitate față de acest tip de clientelă care nu consumă alcool din diferite motive. Mai mult decât atât, clientul se poate bucura de un produs de calitate care poate acompania cu ușurință preparatele propuse în meniul restaurantului.
PREPARARE
INGREDIENTE
PREPARARE
INGREDIENTE
PREPARARE
INGREDIENTE
PREPARARE
INGREDIENTE
PREPARARE
INGREDIENTE