O băutură festivă la locul de muncă

Se întâmplă deseori să se organizeze petreceri la locul de muncă, fie că este vorba despre zile de nașteri sau aniversări, sărbătorirea unui succes, petreceri de rămas bun sau petrecerea de sfârșit de an. Astfel de evenimente permit tuturor să se reunească în afara unui context de lucru și să întărească legăturile de prietenie cu ceilalți membri ai echipei.

La astfel de ocazii putem fi tentați să ne relaxăm și să bem un pic prea mult, dar trebuie să ne amintim că consumul de băuturi alcoolice la locul de muncă este responsabilitatea angajatorului. Alcoolul poate prezenta imediat riscuri pentru siguranța și securitatea angajaților. Fie că se produc la locul de muncă sau în timp ce aceștia conduc spre casă, alcoolul are efecte fiziologice semnificative, inclusiv atenție redusă și vedere afectată, ceea ce poate crește riscul de accidente.

Potrivit unui studiu realizat de Inserm, 10-20% din accidentele la locul de muncă sunt direct legate de alcool. Conducerea unui vehicul aflat sub influența alcoolului crește riscul de a fi responsabil pentru un accident rutier fatal cu 8.5 puncte.

Codul muncii permite angajatorul să își rezerve dreptul de a interzice în totalitate băuturile alcoolice în reglementările sale interne.

Cu toate acestea, este clar că ridicarea unui pahar de suc de portocale pentru sărbătorirea unui moment festiv ne-ar face să simțim că suntem la petrecerea aniversară a unui copil de 7 ani. Acesta este motivul pentru care numeroși reprezentanți ai personalului din diferite companii au ales Pierre Zéro, pentru imaginea festivă și gama diversificată de vinuri.

Fie că preferați roșu, alb sau rosé, există cu adevărat o opțiune pentru toate gusturile. Evenimentul dvs. are nevoie de niște bule? Puteți opta pentru cele doua sortimente de vin spumant Pierre Zéro 0% Chardonnay sau Rosé.

Împărtășiți un moment distractiv alături de colegii dvs. și apreciați spiritul festiv fără toate riscurile implicate.

Plăcerea nelimitată cu 0,0% alcool este acum posibilă cu Pierre Zéro - toate ingredientele pentru un eveniment de succes 100% la birou!