Bunul prieten al iubitorilor de sport

Da, suntem cu toții conștienți de stilul de viață sănătos al oamenilor care practică sport. În viața lor de zi cu zi, acordă o mare atenție mâncării lor și de asemenea se abțin de la consumul de alcool.

Cu toate acestea, fie dacă sunt invitați la cină sau au ei înșiși parte de oaspeți, oamenii din jurul lor se bucura în continuare de o băutură mai deosebită.

Adesea cea mai mare dilemă este: ce pot bea ei, care este benefic pentru sănătatea lor, plăcut la gust și, în același timp, nu îi lasă să se simtă lăsați în afara distracției?

Un suc de fructe sau o limonadă rece?! Acestea sunt pentru copilul tău de 6 ani!

Acum vă puteți bucură și puteți împărtăși aceste momente petrecute cu prietenii dvs fără ca toată lumea să vă mai bată la cap și să vă îndemne „Haide, relaxează-te și ia-ți și tu un pahar!”, „Oh, doar un pahar, nici nu o să îl simți!” sau chiar „Strici toata distracția!”.

Pentru toate acestea Domaines Pierre Chavin are răspunsul.

Vinurile fără alcool Pierre Zéro cu niveluri scăzute de sulfit, niveluri ridicate de antioxidanți pentru a reduce tensiunea arterială, combină gustul excelent fără restricții ... cum să nu îl iubești?

În sfârșit vă puteți alătura oaspeților dvs. cu acest vin foarte aromat, care oferă plăcere degustării fără efectele negative ale alcoolului pe care acestea le generează asupra corpului dumneavoastră.

Pierre Chavin efectuează procesul de dezalcoolizare asupra vinului finit. Aceasta înseamnă că procesele de vinificare și producție se desfășoară conform metodelor tradiționale. Veți putea aprecia pe deplin selecția atentă a soiurilor de struguri și arta amestecului implicat în aceste vinuri franțuzești originare din sudul Franței.

În sfârșit există o alternativă la vinul tradițional sau apă!

Descoperă renumita noastră gamă de vinuri care te vor ademeni fără să ai parte de consecințe negative! La următoarea dvs. ocazie socială, veți putea spune „Fără suc de portocale pentru mine de data aceasta, mi-am adus vinul roșu Pierre 0%”. Există șanse mari să fiți centrul atenției și toată lumea va dori să deguste din vinul dvs. fără alcool!