Sarcină : restricția este bună alături de Pierre Zéro !

Dacă ești gravidă, atunci cu siguranță te pregătești pentru 9 luni de restricții stricte.
Desigur femeile însărcinate nu ar trebui să bea alcool... Dar la urma urmei, ce reprezintă doar un pahar pe zi?
Întrebare : cunoști toate riscurile pentru copilul tău?
Alcoolul ajunge în sângele copilului mai repede decât în al tău și va fi eliminat mai lent, deoarece ficatul său nu este atât de dezvoltat. Chiar și un consum mic în timpul sarcinii blochează creierul copilului. Rezultatele vor însemna daune ireversibile care duc la întârzierea creșterii, a leziunilor și deformărilor sistemului nervos central. Pe termen lung, putem observa retardări mentale și tulburări de comportament care pot pune în pericol dezvoltarea psihomotorie a copilului tău. De asemenea, crește riscurile de avort spontan sau naștere prematură. Vinul nu este mai puțin periculos decât băuturile spirtoase, deoarece conține și etanol. Oamenii de știință nu știu încă cantitatea exactă de alcool fără riscuri pentru bebeluș, de aceea este recomandat ca femeile însărcinate să nu bea deloc alcool.
Nouă luni pot părea prea lungi și chiar mai multe dacă alăptezi! Cu Pierre Zéro, îți vei da seama că restricția poate fi bună! Această gamă de vinuri fără alcool, îți permite să împărtășești momente plăcute atât cu familia sau prietenii.
Proprietățile nutritive și antioxidante ale vinului Pierre Zéro sunt mai dezvoltate decât cele ale vinului clasic și aduc o mulțime de beneficii viitoarelor mame.
Sarcina ta nu va mai fi constrânsă de restricții și te vei bucura de fiecare clipă, Pierre Zéro te va însoți cu o gamă bogată și completă pentru plăcerea de zi cu zi.
 Copilul tău îți va mulțumi!
My Baby Shower with Pierre Zéro, non-alcoholic wines from Les Domaines Pierre Chavin on Vimeo.