Povestea Pierre Zero

Bonjour, Pierre Zero!

Pierre Zero, gama de vinuri fară alcool de pe domeniile Pierre Chavin din sudul Frantei a intrat în premiera pe piață românească.
Pierre Zero este o gamă completă de vinuri fără alcool, create de un celebru oenolog din regiunea Languedoc-Roussilon, împreună cu moștenitoarea unei familii de vinificatori din provincia Champagne. 
 
Elaborarea vinului vizează păstrarea polifenolilor, a vitaminelor și a mineralelor conținute în mod natural în struguri, printr-un procedeu unic de distilare. Astfel, gradul de alcool ajunge la 0,0%, fără pierderea intensității aromatice. 
   
Pierre Zero colaborează cu Ferandi, cea mai importantă școală de gastronomie franceză din Paris. Totodată, a fost gama oficială de vinuri fără alcool aleasă pentru prestigioasele festivități de decernare a Premiului Nobel, în 2018 și 2019.
Elegantă, generoasă și rafinată, această colecție se află deja în restaurante de fine-dining din peste 40 de țări și cuprinde următoarele sortimente: Pierre Zero Merlot, Pierre Zero Rose Sparkling, Pierre Zero Rose, Pierre Zero Chardonnay, Pierre Zero Prestige Blanc și Pierre Zero Chardonnay Sparkling.  

Pierre Zéro, o poveste Made in France

Este întotdeauna interesant să cunoaștem povestea din spatele creării unui vin, deoarece acest lucru ne permite să avem o mai bună înțelegere și o perspectivă asupra mărcii. Tocmai din acest motiv am dori să vă împărtășim povestea lui Pierre Zéro.
Totul a început în regiunea însorită Languedoc-Roussillon din sudul Franței. Doi iubitori de vin și-au combinat talentele pentru a crea Domaines Pierre Chavin, o companie tânără comerciantă de vinuri care încearcă să revoluționeze experiența de degustare a vinului oferind consumatorilor o gamă unică și neașteptată de vinuri.
Fabien Gross, un renumit enolog care studiază în prezent pentru prestigiosul titlu de Master of Wine, și-a combinat talentele și expertiza cu cele ale Mathilde Boulachin, o expertă renumită în marketingul vinului cu o viziune internațională datorită experienței profesionale din Statele Unite, Spania și Suedia.
Cei doi hedoniști cercetează și studiază cu atenție toate piețele pentru a asigura o inovație constantă.
Gama de vinuri fără alcool Pierre Zéro, care este acum emblema domeniilor Pierre Chavin, s-a născut în urma celor două sarcini succesive ale lui Mathilde. Incluse sarcina și alăptarea, Mathilde a trebuit să se resemneze la 4 ani de abstinență completă de la alcool. Datorită pasiunii sale pentru vin și regiunii în care a crescut, Mathilde a avut ideea de a crea un produs care să cuprindă tot ceea ce reprezintă un vin, dar cu 0,0% alcool.
Acest vin non-alcoolic nu se adresează exclusiv femeilor însărcinate. Este destinat tuturor celor care au luat decizia de a nu consuma alcool, precum și celor care nu pot din motive medicale.
S-a simțit sigură pe alegerea sa datorită timpului petrecut în Suedia, unde reglementările privind conducerea băuturilor sunt extrem de stricte. Abordarea fără toleranță a conducerii sub influența alcoolului  în țările nordice face din aceasta piața ideală pentru Pierre Zéro și era clar că gama va fi un succes.
Ideea s-a născut acolo, deși au fost necesare cercetări ample pentru a-și atinge obiectivele. Pierre Zéro nu este doar o gamă de vinuri fără alcool, ci oferă și un profil Premium cu arome și gusturi care îi încântă chiar și pe cele pretențioase palate.
Mathilde și Fabien, în căutarea perfecțiunii, nu au fost mulțumiți doar de a produce un vin non-alcoolic. Au mers chiar mai departe pentru a oferi un vin sănătos fără alcool și o alternativă interesantă la băuturile răcoritoare bogate în calorii și sucurile de fructe, care sunt ambalate cu zahăr. Pentru a se asigura că plăcerea vinurilor lor nealcoolice este disponibilă pentru toată lumea, gama Pierre Zéro este, de asemenea, certificată HALAL.
Noțiunea de convivialitate și împărtășire oferită de vin poate fi în sfârșit savurată fără a fi nevoie să consumăm alcool.
Pierre Zéro este o gamă de vinuri non-alcoolice concepute pentru cei care caută ceva nou. Gama oferă o gamă largă de vinuri albe aromate, roșii și rose și există într-adevăr ceva care să se potrivească fiecărei ocazii. Vinurile spumante delicioase Chardonnay și Rose fac alegerea perfectă pentru cele mai memorabile ocazii și promit plăcere nelimitată fără alcool.