Un vin fără alcool, un aliat valoros pentru vârstnici

În calitate de senior, dar rămânând totuși în același timp dinamic, profitați de fiecare  ocazie de a face un pic de mișcare și de a vă păstra corpul tânăr și sănătos. Cu toate acestea, deși păreți că sunteți în formă maximă, nu mai aveți vârsta de 20 de ani și vă confruntați adesea cu preocupările vieții unei persoane mai în vârstă.

Preocupările de sănătate și tratamentele medicale devin din ce în ce mai frecvente, ceea ce este complet normal, dar poate uneori ați dori în continuare să savurați un pahar de vin ca aperitiv sau la cină. Este posibil să constatați brusc că nu veți mai puteți bea din motive de sănătate, chiar dacă, cu siguranță ați auzit că este recomandat consumul a două pahare de vin roșu pe zi deoarece în esență poate fi de fapt benefic pentru sănătatea dumneavoastră.

Doamnelor și domnilor, veți fi încântați să auziți că acest lucru nu înseamnă sfârșitul! Puteți profita în continuare de beneficiile vinului pentru anii care urmează și puteți continua să vă bucurați de aromele și parfumul unui vin bun.

Pierre Zéro, gama de vinuri non-alcoolice create de Pierre Chavin, va deveni prietenul tău de încredere! Procesul de dezalcoolizare ne permite să oferim un non-alcoolic 0% cu un profil aromatic autentic care păstrează toate aromele și calitățile organoleptice ale unui vin tradițional ... tentant, nu-i așa?

Mai mult, un studiu american a demonstrat faptul că vinurile roșii non-alcoolice reduc riscul bolilor cardiovasculare, deoarece conțin aceleași niveluri de polifenoli ca un vin tradițional. Polifenolii sunt antioxidanți care luptă împotriva tensiunii arteriale și previn bolile canceroase, inflamatorii și neurodegenerative. Beneficiile lor pentru sănătate au, de asemenea, efecte pozitive asupra hipertensiunii și oferă proprietăți anti-îmbătrânire semnificative.

Puteți în continuare să vă bucurați de un pahar de vin alături de prieteni și să apreciați spiritul de împărtășire și convivialitate pe care vinul îl oferă, fără efectele negative ale alcoolului.

My Dinner Party with Pierre Zéro from Les Domaines Pierre Chavin on Vimeo.