O gamă de vinuri non-alcoolice certificată HALAL

 Domeniile Pierre Chavin caută constant inovații.

Vrem ca gama Pierre Zéro, cu aromele și profilul său parfumat să fie accesibil tuturor.

Această gamă de vinuri non- alcoolice asigură ca toată lumea să poată să se bucure de un pahar de vin și să profite pe deplin de ocaziile sociale. Femeile însărcinate, persoanele în vârstă și persoanele care practică sport, precum și toți cei care nu beau alcool au acum ocazia să împărtășească spiritul festiv.

Domeniile Pierre Chavin au decis să facă un pas curajos înainte adresându-se altor culturi în care consumul de alcool este interzis din motive religioase sau culturale.

Ne propunem să le oferim posibilitatea de a se bucura de gustul unui vin fără efectele negative ale alcoolului.

Toate celelalte vinuri nealcoolice au 0,3% alcool și, prin urmare, nu sunt autorizate de legea islamică care interzice strict consumul de băuturi chiar și cu niveluri minime de alcool.

Acesta este și motivul pentru care vinurile Pierre Zéro poartă o certificare HALAL care arată faptul că vinurile noastre sunt cu 0% alcool.

Aceste certificări demonstrează că toate reglementările au fost respectate și că aceste băuturi respectă legea islamică.

Pentru prima dată, întreaga lume are ocazia să se bucure de băuturile noastre produse și vinificate la fel ca vinul fin.

Domeniile Pierre Chavin a dezvoltat soluții pentru ca dvs să aveți ocazia să vă bucurați de un vin excelent disponibil pentru toată lumea, fără restricții culturale și religioase.

My Tea Time with Pierre Zéro from Les Domaines Pierre Chavin on Vimeo.