Povestea SinZero

 PROCESUL DE DEZALCOOLIZARE:

Pentru a produce vinurile, Sinzero  selectează struguri  vinificati în  care trec printr-un proces delicat în care alcoolul este separat de restul vinului păstrând cele mai importante caractere: culoare, textură, arome, arome și proprietăți antioxidante. . Rezultatul, vinuri care pot fi savurate de toți!

Pentru extragerea alcoolului se folosesc tehnică Distilării la Presiune Joasă care face că vinul să înceapă să-și evapore alcoolii la temperatură scăzută, dar nu ajunge niciodată la punctul de fierbere. Ei folosesc sistemul numit Rotating Cone Column


DE CE SinZero?

Vinul fara alcool SinZeroeste o alternativa sanatoasa pentru cei care vor sa savureze un pahar de vin fara a se confrunta cu efectele negative ale consumului de alcool: femei insarcinate, conducatori auto, copii, persoane care din ratiuni religioase sau din motive medicale nu pot sa consume alcool, sportivi sau orice alta persoana care in anumite circumstante nu vrea sau nu poate sa consume alcool.

MAI SĂNĂTOS, CU MAI PUȚINE CALORII, COMPARAT CU UN PAHAR DE VIN TRADIȚIONAL

CABERNET SAUVIGNON -32 CALORII/100ml

CHARDONNAY -20 CALORII/100ml

SPUMANT -12 CALORII/100ml

Un Pahar de vin SinZero reprezinta echivalentul a 25 de pahare de vin traditional

Certificare Vegana- Toate produsele Sinzero sunt vegane fără urme de origine animal.