Vinurile Pierre Zéro se lansează în România

26 octombrie 2020

Vinurile Pierre Zéro se lansează în România

Pierre Zéro, gama de vinuri premium fără alcool de pe domeniile Pierre Chavin din sudul Franței a intrat în premieră pe piața românească.

Povestea brandului a început în însorita regiune Languedoc-Roussillon din sudul Franței, pe domeniile Pierre Chavin. Fabien Gross, un oenolog cu un CV impresionant și Mathilde Boulachin, cu o vastă expertiză în marketingul internațional al oenologiei și-au unit forțele și cunoștințele și au creat o gamă de vinuri fără alcool care are ca scop revoluționarea experienței de degustare a vinului cu colecții unice și cosmopolite.

Ideea s-a născut dintr-o necesitate, în urma celor două sarcini succesive ale lui Mathilde, care, timp de 4 ani, în perioadele de graviditate și alăptare, nu a putut să bea alcool. Aceasta s-a gândit să creeze un produs care să conțină tot ceea ce reprezintă un vin, cu un pedigree premium, cu arome și un gust pentru cele mai pretențioase papile gustative, dar cu zero alcool.

Cei doi hedoniști au mers și mai departe și și-au dorit să creeze o gamă de vinuri sănătoase și fără multe calorii și zahăr, certificate HALAL.

Cu o cunoaștere aprofundată a piețelor internaționale și a așteptărilor consumatorilor, cei doi creatori s-au poziționat imediat pe piața de export și au câștigat acum o reputație în aproximativ 20 de țări, inclusiv Suedia, Japonia și Statele Unite.

Vinurile se adresează celor care vor să încerce ceva nou, femeilor însărcinate sau care alăptează, sportivilor, celor care vor să se bucure de un pahar de vin cu 0% alcool și apoi să se urce la volan sau celor care vor să socializeze și să își păstreze coerența gândurilor.

Produsele sunt create prin metode ancestrale complexe, cu intervenția tehnologiei de secol 21 și sunt obținute din podgoriile sărutate de soarele din sudul Franței. Strugurii sunt selectați în funcție de proprietățile aromelor și sunt culeși în timpul nopții pentru a le fi conservate prospețimea și intensitatea aromelor. Apoi urmează lungul protocol tehnologic care duce către produsul final, cu 0% alcool, dar păstrarea intensității aromelor. Pierre Zéro urmează un protocol strict de dezalcoolizare denumit Coloana Spinning Cone.

„Bucuria mea a fost că am nu numai comenzi de la viitoare mame sau proaspete mămici, ci si de la femei și bărbați care vor să bea un pahar de vin roșu Merlot sau un spumant Chardonnay Pierre Zero, apoi să se urce la volan și să fie concentrați total în timpul unei întâlniri importante”, a spus Adina Benga, cea care a adus brandul în România după ce a născut și cel de al doilea copil și a descoperit vinurile Pierre Zéro.

În România, vinurile fără alcool sunt disponibile în cinci variante, cu gusturi distincte, în toate cele trei culori și profiluri aromate fructate și florale: roșu, rose și alb provenite din soiurile Chardonnay și Merlot. Aceste vinuri fără alcool proaspete și netede devin parteneri excelenți pentru cine și aperitive.

Există și o gamă de vin spumant fără alcool, disponibile în alb și roze, produse tot din soiurile Chardonnay și Merlot. Aceste vinuri spumante fac parte din gama Premium și sunt partenerul ideal pentru aperitive sau preparate dulci.

Datorită proprietăților distincte oferite de vinurile produse de Pierre Zéro, brandul a câștigat notorietate pe piața din Franța și s-a asociat cu prestigioasa École Ferrandi, cu o vechime de peste 100 de ani în domeniul gastronomiei și ospitalității.

Pierre Zéro a fost doi ani la rând (2018 și 2019) brandul oficial de vinuri fără alcool al Nobel Prize Banquet, ținut în emblematicul „Blue Hall” al primăriei din Stockholm.

Vinurile franțuzești fără alcool pot fi achiziționate de pe site-ul Pierre Zéro România.

Sursă: https://www.revistabiz.ro/vinurile-pierre-zero-se-lanseaza-in-romania/
Lasa un comentariu

Comentariile vor fi aprobate înainte de afișare.